_

Doe mee!

Als je Onbelangrijke Zaken een warm hart toedraagt en ze een meer prominente plaats in je leven wilt geven, kun je er elk moment van de dag mee aan de slag. Je levert dan bovendien een bijdrage aan het onderzoek naar Onbelangrijke Zaken. Dat staat nog in de kinderschoenen, maar verspreidt zich langzaam maar zeker als een olievlek over de wereld.
Als je in je enthousiasme per ongeluk toch in één van de valkuilen van Onbelangrijke Zaken stapt, helpt het om wat het bij je oproept van je af te schrijven.
Noteer al je verhalen over Onbelangrijke Zaken, je creatieve invallen, je toevallige vondsten. Schrijf over de inzichten en ideeën die je opdoet, de flow de rust en ontspanning die je ervaart.
Je kunt je teksten en foto’s toesturen aan Het Bureau voor Onbelangrijke Zaken. De medewerkers van het Bureau staan klaar om je te ondersteunen,te adviseren en te inspireren; afhankelijk van jouw behoefte. De contactgegevens vind je elders op deze website.
Als we ons gezamenlijk inzetten om Onbelangrijke Zaken bewust meer tijd en aandacht te geven, kunnen we blijven genieten van de grote verscheidenheid aan belangrijke en onbelangrijke zaken die het leven ons te bieden heeft.

 

Share